Готови сме за нови избори, но преди това ще направим

...

Готови сме за нови избори, но преди това ще направим
Коментари Харесай

Готови сме за нов вот: Лена


" Готови сме за нови избори, само че преди този момент ще създадем всичко допустимо да не се стигне до подобен процес ”,  заяви в Ямбол Лена Бориславова, началник на политическия кабинет на Кирил Петков.
" Трябва да има настоящо Народно събрание, което да одобри тези 22 закона, които да подсигуряват едни 13 милиарда лв. да влязат за българските семейства и бизнес ", аргументира се тя.
По думите ѝ на този стадий напъните на кабинета не са съсредоточени в търсене на заместници на напусналите обединението министри от партия ИТН (ИТН), а в посока приемане на актуализацията на бюджета и законодателните промени.
" Ние разчитаме на нашите сътрудници, които ще сложат персоналната отговорност към хората, дали своят вот за тях, над партийната принадлежност. Имаме убеждението, че такива хора има в Народно събрание и те са подготвени да работят с нас ", сподели Бориславова.

Няпомняме, че преди дни Петков разгласи, че персонално ще приказва " с всеки народен представител, който е подготвен да служи на страната, а не на партийния си водач ”.
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР